Opis forum
Siemano Otlander...
Chciałbym zgłosić swoją kandydaturę na Cm'a. Nie mówię od razu abym otrzymał pozycje Cm'a, lecz tutora i wspinać się powoli w górę. Nie wiem czy jest taka szansa, lecz zobaczyłem taki wątek na forum to pisze jako pierwszy..
To Tak:
Chcialbym ogarnać tą gre, zebym nie bylo tyle chamstwa na OTS... zebym udzielal informacji kiedy update etc.. Jestem Czesto Online i lubie pomagac graczom.. O mnie : Mam 16 lat, w tibie gram 3/4 lata.. Gram na otlandzie dojsc czesto, Mam swoje prywatne zycie i lubie wypic, zabalowac etc.. :d.. podsuwal bym ci rozne pomysly dotyczace ots'a moze nawet czasem update mape etc.. Mysle ze mam dobra opinie przez graczy.. Zapraszalem moich kumpli rl jak i innych ziomkow z tibi ktorycha mam gg zeby grali na otlandzie... Posiadalem nie raz tutorow na takich ots'ach jak i rl mapkach o expach x8 lub mniej.. ; >.. Oglnie mowiac nie musialby byc to Cm lecz.. 1. TuTor(szansa) >---->> 2. S-Tutor(juz dokladniejsze sprawdzenie) < 3. Comunity Manager.. (ostatnia proba).. Tak wyglada moja prosba... Mysle ze GoD Anna, GoD Oliwia, Poparli by moja kandydaturę.. Jeszcze troche napisze : Pilnowałbym ots'a, łapałbym boty w nocy i wgl..
Chciałbym żebys przezmyślał moja Propo .
Chodzilo by mi rózwież o to żeby gracze sie wypowiedzieli:).
Ostatnio edytowany przez Nike (2009-08-29 12:19:04)
No no Nike:D Wiesz, że uważam to za dobry pomysł żebyś dostał Cm'a:] Na Ciebie liczyc można, pomóc też możesz i ogólnie masz dobre rady.
Dziwi mnie nawet to, że nieznanym osobom pomagasz jako zwykły gracz i to twoja dobra strona;D Masz u mnie plusa i jestem na T A K:]
Oczywiscie ze tak Widzialem cie jako cm na innych otsach wiec wiem ze masz doswiadczenie i mozna Ci zaufac i mozesz pomoc prawie zawsze
btw diabel pomagamy nowym graczom wbic rs oczywiscie ;o
Użytkownik
Oj nike nie przesadzaj sam się ogarnij pisałem do Ciebię cały dzien, i nie odpisales wiem ze Queter to frends i Ci daje opinie no ale:D Sam nie jesteś lepszy od Jakiegoś Marko uzywajac "software" tak zwanego nie legalnego oprogramownia odnoszącego się do tibi. W pełni jak widzę jak dajesz namelocki to jestem roześmiany uzywając słów typu "ogarnij sie", w pełni nie był bym pewien żeby jakikolwiek OtS dał Ci gm'a
Xaron dobra ale wiesz ty jak byles gm nie byles doskonaly i teraz wrecz nadmiernie szukasz wad u innych jezeli tak to wielkie gz
BTW GOD DAJ MI GRAC -.- bo dostalem namelocka zmienilem nick i czekam az zaakceptujesz
Użytkownik
Chciałem się troche pobawić bo musiałem poświęcic troche czasu na inne rzeczy więc nie mów mi że byłem nie dobry jezeli ja szedłem na gm'a to napisala większosc osob, i osoby były szczęsliwie starałem sie zapraszałem zrobilem filmy na youtube nike co, daje namelocki.....Gilde namowił zeby go poparli<lol> Hehe
Xaron ta tylko jak mi przeszkadzales grac bylo oko ? ja nic nie chce mowic ale lepiej zamknac ten temat jak najszybciej bo sie robi tylko spam ...
Użytkownik
Nie przeskadzałem tylko sie troszke rozkoszowałem to tak jak ty pekujesz ja tez chcialem sie pobawic;d
Tylko jest mala roznica miedzy zwyklym pk a przeteleportowaniem kogos na dach z ktoego nie da sie zejsc :]
Użytkownik
Chciałem pogadac potem mnie troszke zirytowałes no ale dobra wyszło dobrze;d
Wiesz chciales pogadac nie wiem czy to mozna bylo nazwac rozmowa oddaj eq albo masz pograne koles pada na rs jego strata moja napewno nie ^^ A jak ty do takich celow miales gm to dobrze ze juz go nie masz ;]
Użytkownik
Nie miałem takich celów ale przez to ze zabrałes te rzeczy przestało grać 5 osób i wgl juz kaczyłem kilka dni potym deletowałem hary i gm nie został mi odebrany tylko został usunięty za moją zgodą
Rownie dobrze o takie cos moglo by sie doczepic z 15 osob ktorym celowo nabijalem rs moim nobem a nastepnie zabijalem wiec wiesz jezeli mial bym oddac te rzeczy kazemu to sprawiedliwosci na ots by nie bylo
Btw nie zrozum zle uzytego slowa sprawiedliwosc ;]