Opis forum
Myślałem o balansie profesji na oTs'ie. Bo jak widać to 90 % Pall.. 6 % Knight .. Sork/druid 4 %..
Myślę, że to by zwiększyło liczbę graczy.. Balans polegałby na poprawieniu mr LUB zrobieniu manaruny wyłacznie dla druta i sorka.. Lub poprawienie ataku rozg z SmS shoop'a.. moze wporwadzenie jakis specjalnych boot's dla sorka i druta.. ktore dawaly by wjecej many niż softy.. Poprawienie ataku z SD, aby zalezalo wjecej od m lvl'a.. Jestem przekonany gdyby to zostało wprowadzone grało by wjęcej ludzi.
Dokladnie popieram z doswiadczenia wiem ze 5 k sorka mogl by nawet zlozyc 3-4k pall wiec o sprawiedliwosci nie ma mowy a co do knighta jest lepiej niz u sorka ale doskonale nie jest 5 k knight nie poradzi sobie z 2 osobami z podobnym lv a taki pallek z tym 5k + lv moze spokojnie wytrzymac na 3 osobach
Wedlug mnie dobrym pomyslem bedzie zrobienie MR, ktora daje okolo 8k mana. Moze to i duzo lecz sami wiecie jakie palek moze wjeba* kombo ;] Mr oczywiscie dla sork/druid ( sms shop, bp 20run x100- 25 pkt). Co wy o tym sadzicie ?;> Jak to dojdzie bedzie mozna pomyslec o zrobieniu seta dla kazdej profki ( ale to juz zalezy od OTS'a, czy on jest na jakis dany czas, czy na nieokreslony). Pozdr0